Win € 2000 met onze Front-end wedstrijd🎉

Ben jij op zoek naar een nieuwe, of andere baan en heb je helemaal genoeg van al die mailtjes en telefoontjes van recruiters? Cut out the middle man: bij Angi Studio hebben we een Front End wedstrijd uitgezet waarmee jij de touwtjes in handen hebt en jij de signing bonus kunt scoren die je verdient! Heb jij de skills om onze Front End opdracht te maken? Stel jouw Front End skills op de proef en wie weet win jij de hoofdprijs: 2000,- bruto en een baan bij Angi Studio!

Wat houdt de wedstrijd in?

Bij Angi Studio zijn we dol op Single-Page Applications. We werken voornamelijk met React, echter de fundering daarvan is nog steeds HTML/CSS en Vanilla JS.

Om te kijken of je deze vaardigheden onder de knie hebt, hebben we een opdracht voor je! De uitdaging? Een design doorvertalen naar een webpagina én een Javascript puzzel.

De opdracht

Voor jou hebben we een eenvoudige todo applicatie ontworpen met daarin enkele componenten die ieder hun eigen state of variant kunnen bevatten. Het is aan jou om deze uit te werken in front-end met HTML, CSS en JavaScript.

Tips en tricks

Ondanks dat je vrij bent in hoe je deze opdracht aanpakt, hebben we nog wel enkele tips en tricks voor je:

  • Gebruik geen HTML/CSS frameworks, dus bijvoorbeeld geen Bootstrap of Foundation.
  • Het gebruik van jQuery is uit den boze.
  • Heb je een oog voor design/detail? Laat dat terugzien in je werk.

Deadline en oplevering

Doe je mee? Gaaf! Je kunt je resultaten als ZIP-bestand (wanneer groter dan 10MB via WeTransfer) sturen naar [email protected]. Dit kan tot en met vrijdag 5 november 2021 tot 17:00 uur, inzendingen na deze deadline worden niet meegenomen in de beoordeling.

Je hebt gewonnen! Wat nu?

Als eerste uiteraard gefeliciteerd! Nu je gewonnen hebt, nodigen we je uit op gesprek zodat je de toffe werksfeer bij Angi Studio zelf kunt ervaren. Vervolgens gaan we het hebben over de contractaanbieding (32 tot 40 uur per week) en mocht je ons team komen versterken dan staat er € 2000,- (bruto) op je te wachten!

De kleine lettertjes

Om teleurstelling te voorkomen en de spelregels duidelijk te hebben vind je hieronder de “kleine lettertjes”:

  • De opdracht die je uitwerkt betreft een fictieve opdracht. Je code zal dus niet echt worden gebruikt.
  • Freelancers die niet bij ons willen komen werken kunnen helaas niet meedingen naar de prijs, maar zijn vrij om te reageren.
  • Als winnaar krijg je na je proeftijd het prijzengeld op je rekening gestort.
  • Een persoonlijke gesprek maakt deel uit van de beoordelingsprocedure en daarin wordt bepaalt of je een contract krijgt aangeboden.
  • Als er geen geschikte kandidaat wordt gevonden dan heeft Angi Studio het recht de wedstrijd te sluiten, zonder uitreiking van het prijzengeld.

Mocht je ergens niet uitkomen, mocht de opdracht niet duidelijk zijn of heb je een vraag, twijfel dan vooral niet even te mailen naar [email protected].

Wil je niet meedoen aan de wedstrijd en heb je wel hele toffe projecten die je kunt laten zien, bekijk dan onze vacature.

Sprint met ons 🏃‍♂️

Anna Botsvine
Founder
Anika Schwing
Front-end
Aliénor de Haan
Design
Thomas Hoenselaars
Front-end
Sanne Seegers
Design
Nienke van der Sar
Chief Smiling
Erik Hendrikson
Front-end
Stefanie Smithuis
UX researcher

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van deze website. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.