Over ons

Wij zijn jouw strategisch design partner. Samen met jou werkt ons team van researchers, designers en front-end developers aan producten die perfect aansluiten bij jouw klanten.

Angi Studio groeit en zoekt een ervaren UX researcher bekijk snel de vacature.

UX expertise aan tafel

Sinds 2003 helpt Angi Studio organisaties innoveren en producten te ontwikkelen waar hun gebruikers blij van worden. Ons team van UX researchers, designers en front-end developers heeft kennis van diverse sectoren: van overheid en financiele dienstverlening tot uitgevers, techniek en bouw.

Wij zijn voortdurend bezig met nieuwe technieken en tooling en delen graag de methodes en processen die wij ontwikkelen.

Van samenwerken wordt alles beter

Wij geloven in samenwerken. Als jouw design partner willen we de kennis binnen jouw organisatie optimaal benutten. Dit doen we bij jou op locatie, op afstand vanuit onze studio in Den Haag of een combinatie van die twee.

Klanten van Angi Studio waarderen dat we meedenken. Krititische vragen? Stellen we ook.

Een prototyping mindset

Wat als we maanden werk kunnen terugbrengen naar een paar dagen? Fake it ‘till you make it. We kunnen veel leren al voor het gebouwd is. Wat moeten we uitwerken om hiervan te leren, meer is niet nodig.

We helpen jou de kortste route te vinden om jou bestemming te bereiken. Dat betekent kleine stappen en iteratief werken.

“If a picture is worth a thousand words, then a prototype is worth a thousand meetings”
— IDEO

Design Leadership

Kennisdelen zit in het hart van Angi Studio. Meerdere keer per jaar organiseren wij grote events over onderwerpen zoals UX Research, Product Design en Design Systems. We werken samen met toonaangevende organisaties als:
anwb, coolblue, picnic, de volksbank

Kom jij bij Angi Studio werken?

Creatieve UX Researcher

Angi Studio zoekt een creatieve & nieuwsgierige UX researcher die graag onderzoekt wat mensen drijft, waar de kansen liggen en dat weet te vertalen naar praktisch advies. Ben jij dat? Lees dan snel verder!

Hi, wij zijn Angi 👋

Anna Botsvine
Founder
Anika Schwing
Front-end
Aliénor de Haan
Design
Thomas Hoenselaars
Front-end
Sanne Seegers
Design
Stefanie Smithuis
Researcher
Pieter-Bas Kooij
Front-end
Rosa Elfering
Researcher

Angi aan het werk

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van deze website. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.