Respondenten panel

We staan te popelen om met jou te praten en zo meer te weten te komen over jouw werkzaamheden, wat voor jou belangrijk is en waar je tegen aan loopt. Op deze manier kunnen we onze klanten helpen hun producten nog beter te maken. Wil jij meedoen aan onze onderzoeken? Schrijf je geheel vrijblijvend voor ons respondenten panel en deel jouw inzichten wanneer het jou uitkomt.

Sneller leren van je klanten
Vaker je mening delen

Na je aanmelding voor ons respondenten panel benaderen we je een aantal keer per jaar voor verschillende onderzoeken, waarbij we nieuwsgierig zijn naar jouw mening.

Kansrijke ideeën valideren
Geen verplichtingen

Per onderzoek kun je aangeven of je wel of niet kunt en/of wilt deelnemen. Je bent dus nergens toe verplicht en het is altijd mogelijk om je weer uit te schrijven voor het panel.

Nieuwe producten bouwen
Altijd een bedankje

Na deelname aan een onderzoek ontvang je een vergoeding in de vorm van een cadeaubon. Je ontvangt de cadeaubon na deelname aan een onderzoek.

Goed om te weten over het panel

Wanneer jij je aanmeldt voor ons panel betrekken we jou vaker bij verschillende onderzoeken. De onderzoeken vinden veelal online plaats, via videobellen. Je ontvangt van ons een aantal keer per jaar een uitnodiging, meestal via e-mail, om deel te nemen aan een onderzoek. Dit kan een interview zijn, het testen van een concept of bijvoorbeeld een enquête over een bepaald onderwerp. Na deelname aan een onderzoek ontvang je een vergoeding in de vorm van een Bol.com bon of soortgelijke.

Per onderzoek kun je aangeven of je wel of niet kunt en/of wilt deelnemen. Je bent dus nergens toe verplicht. Bij het inplannen van gesprekken houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening met jouw beschikbaarheid. Het is altijd mogelijk om je weer uit te schrijven voor het panel.

Bekijk hier hoe we met jouw gegevens omgaan

Wij doen bijvoorbeeld onderzoeken voor:

Heb je nog vragen over het respondenten panel?

Wij denken graag met je mee.
Neem gerust contact op met Anna.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van deze website. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.