MVP bouwen

Je hebt al een goed beeld van wat je wil en nu is het een kwestie van doen. We helpen je graag jouw droom front-end applicatie te realiseren en continu te blijven verbeteren. Met deze sprint ga je samen met een ervaren team van UX designers, front-end developers, testers en een scrum master aan de slag.

Hoe ziet ons scrum project er uit?

Een goede samenwerking vinden we het allerbelangrijkste. Daarom zijn onze sprints altijd afgestemd op de wensen van jouw organisatie.

We beginnen met een sprint 0, waarin we samen met het hele team en de Product Owner een backlog opstellen, deze prioriteren en plannen. Elk scrum project bestaat uit minimaal 3 sprints. Een sprint duurt 2 weken en eindigt met een demo, retrospective en sprintplanning.

Waarom samen scrummen?

Een écht multidisciplinair team wat werkt als een geoliede machine; remote of samen in één ruimte zorgen we voor het beste resultaat voor jouw klanten en organisatie. Duidelijke rollen en verantwoordelijkheden, een goed afgestemde definition of done en vooral veel focus. Burn maar down die backlog. 

Jouw input?

1 product owner voor 3 dagen per week

Wat krijg je?
  • Steen-goede front-end applicatie
  • Multidisciplinair team met ux designers, front-end developers, tester en scrum master
  • Samen continu blijven verbeteren
Wat kost het?

vanaf € 35.000

Wat zijn de resultaten?

We realiseerden al meer dan 450 succevolle projecten voor uiteenlopende organisaties zoals: International Baccalaureate, Gemeente Den Haag, Triodos Bank, Zwijsen, Greenchoice, NEN en Reed Business.

Logo's den haag, triodos bank, greenchoice, IBO, Reed Business, Zwijssen en Nen

We houden van uitdagingen

Geen standaard oplossing maar een applicatie op maat, schaalbaar en toekoemstbestendig. Onze kracht ligt in ijzersterke front-end en UX design. Onze JavaScript virtuozen weten ons elke keer te verassen met creatieve code oplossingen waar onze klanten blij van worden.


Benieuwd? Bekijk onze cases

Samen bouwen aan jouw product?
Anna denkt graag met je mee

Anna Botsvine
Founder

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van deze website. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.