Toestemmingsverklaring panel

Wat leuk dat je deel wilt worden van ons panel. Het panel wordt door ons, Angi Studio, beheerd. De gegevens uit het panel worden gebruikt om jou te benaderen om mee te doen aan onze onderzoeken voor onze opdrachtgevers. Graag laten we je weten wat het panel inhoudt en hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Wat houdt het panel in?

Om je te kunnen benaderen voor onderzoeken, bewaren we je persoonsgegevens.
De gegevens die we bewaren in het panel zijn jouw:

 • Naam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Leeftijd
 • Sector
 • Functietitel
 • Organisatiegrootte
 • Aantal jaren werkervaring
 • Woonplaats

Waarvoor gebruiken we je persoonsgegevens?
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om ervoor te zorgen dat je profiel aansluit bij het onderzoek waarvoor we respondenten zoeken. We gebruiken dan je leeftijd, de sector waarin je werkzaam bent, je functietitel, de organisatiegrootte van je werk, je werkervaring en je woonplaats. Met deze gegevens kunnen we een passende selectie maken voor het onderzoek.

Deelnemen aan een onderzoek
Uitnodiging
Past jouw profiel bij een onderzoek dat we gaan doen? Dan gebruiken we je contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) om je een uitnodiging te sturen voor het onderzoek waar jouw profiel op aansluit. Per uitnodiging kun je aangeven of je wel of niet kunt en/of wilt deelnemen aan het onderzoek. Je bent dus nergens toe verplicht. In bijna alle gevallen zullen we je alleen per e-mail benaderen voor deelname aan het onderzoek. Dit kan een interview zijn, het testen van een concept of bijvoorbeeld een enquête over een bepaald onderwerp.

Locatie
De onderzoeken vinden veelal online plaats, via videobellen met Zoom, en duren meestal tussen de 30 en 60 minuten. Een enkele keer komt het voor dat een onderzoek op locatie plaats vindt, dit zal dan altijd vooraf duidelijk vermeld worden.

Vergoeding
Na deelname aan een interview of test (zowel online als offline) ontvang je een vergoeding in de vorm van een (digitale) cadeaubon.

Afmelden als deelnemer van het panel
Verwijderen persoonsgegevens
Je kunt, als je ingeschreven bent, op elk moment uit het panel gaan. Als je besluit niet langer deel te willen nemen aan ons panel, verwijderen we al je persoonsgegevens.

Onderzoeksresultaten blijven anoniem bewaard
De verwerking van onderzoeken waar je aan hebt deelgenomen bewaren we wel. Deze zijn anoniem en niet terug te leiden naar jou als persoon.

Hoe gaan wij met je persoonsgegevens om?

Wij vinden het belangrijk om je privacy te waarborgen. Daarom hanteren wij de volgende principes:

 • Jouw gegevens uit het panel worden alleen intern gebruikt om te bekijken voor welke onderzoeken je in aanmerking komt en om je uit te nodigen voor deze onderzoeken. De uitnodigingen zullen vooral via de e-mail verstuurd worden.
 • We bewaren je gegevens maximaal 3 jaar. Na deze termijn krijg je een e-mail met of je lid van ons panel wilt blijven.
 • Als je meedoet aan een onderzoek vragen we je akkoord te gaan met onze toestemmingsverklaring voor onderzoeken.
 • Bekijk hier hoe we met je gegevens bij onderzoeken omgaan: https://angistudio.com/toestemmingsverklaring-onderzoek/.

Mocht je in de toekomst uw toestemming in willen trekken, neem dan contact op met [email protected]. Wij zullen vervolgens alle informatie die we nog van je hebben verwijderen uit onze systemen.
Voor meer informatie kunt u ons privacy beleid bekijken.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van deze website. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.